| 4 comments ]

The Store, Sitiawan. Sebenarnya ia adalah Fajar Supermarket yang telah diambilalih. Fajar tu pulak dulunya Dinding Supermarket. Lokasi di tengah bandar Sitiawan, menghala ke Lumut. 30 meter dari traffic-light sebelah KFC.

Masa balik dari Lumut (rujuk entry sebelum ni), singgah di situ untuk membeli bePhoto Cheyenne Shoes - Zipped High Cutberapa barang keperluan rumah. Tetiba teringat pula yang kasut kerja sekarang dah terbelah tapak. Tunggu masa nak service kat Klinik Kasut Sani, di pekan Pantai. Rupanya la ni, kasut tengah offer. Baguih.

Round2 kat booth kasut Cheyenne, ermm.. discount offer: 50%. Pilih satu jenis yang high-cut. Size 9 je yang tinggal, tapi muat la pulak. Apa lagi, tangkappp satu.

Mak Teh pun semangat jugak meround sekitar ruang kasut pompuan. Akhirnya dia cekup Polo. Lepas offer jadi RM50.Foto Kasut - Cheyenne & Polo Shoes Photos Dia kata patut harganya patut mahal lagi. Entah ler, hal ehwal kasut om pompuan, PakTeh memang tak pandai. Yang penting kata MakTeh, dia dah lama cari kasut yang practical sebagai guru. Mesti tapak bertumit sedikit, lebih rata & tahan, kasut bersarung dan satu lagi:"lawa". haha.

Bila banding2, amat-amati pada kasut kami dalam gambar sebelah, baru PakTeh perasan memang berbeza saiz kami berdua.. kan? Hihihi.

Related Posts by Categories



4 comments

azlanlin said... @ 12:46 AM

Uiiii...'nala' punya kasut! Mcm Johnson pun ada. caya la!

Pak Teh said... @ 10:05 AM

Haha. Sebenarnya tak banyak beza, gambar je mcm tuh. Kalau letak kasut KakTeh hang lebih dekat dgn kamera, kasut dia pulak sama besar dgn kasut aku. Nanti org kata: tu dia, nala punya saiz kasut KakTeh hang. haha.

Kasut Johnson, tu trademark AbgMad. Kat sini takdak. Ada di KL je kot. Tu yang istimewa tu.

Pak Ngah said... @ 7:09 AM

:: tersedak pagi2 ni... rupanya ada orang dok sebut nama...

multea said... @ 4:37 PM

nala tu ape?

Post a Comment