| 12 comments ]

Bagi lepasan PMR 2008 yang telah memohon ke Tingkatan Empat di Sekolah Berasrama Penuh (SBP) untuk kemasukan 2009, boleh semak status tawaran anda di pautan di bawah ini. 

Klik sini --> Aplikasi Semakan Online | ERayuan <--Klik sini


Semakan boleh dibuat mulai 24/01/ 2009 - 17/02/2009.
Tahniah, jika anda berjaya. Jika tidak berjaya, - terus buat e-Rayuan di laman yang sama. 

Keputusan MRSM Tingkatan Empat dijangka hujung bulan Januari, merangkap selepas Raya Cina, merangkap minggu depan. Semoga berjaya.

Related Posts by Categories



12 comments

akupelangi said... @ 11:57 AM

Asslamualaikum pak teh, agak2 nye lah.2nd intake utk sbp nye result kua bile?

asybedazzle said... @ 3:08 PM

yeaa, dh check td. tak dapat pon.
hope mrsm dpat la.

miralalat93(: said... @ 7:57 PM

saya dapat 8A pmr 2008
tapy x berjaya
saya frust sgt);
dorg nilai mcm mana ehy?):

amalsolehah.abaziz said... @ 7:20 PM

pakteh,kalau dah buat erayuan sbp,ade lg tk peluang nak dpt twrn mrsm?ke die trus cancel tawaran mrsm?

cikgu_liza said... @ 12:20 AM
This comment has been removed by the author.
i am fyra said... @ 6:48 PM

em nak tnye ni..
ape beza sbp ngan mara??
rase-rasenye dua-dua pun jnis asrama..
tapi knp ramai yg lebih suka nak ke sbp??

i am fyra said... @ 6:50 PM

a'kum..
erm sy nak tnye ni..
ape beza mara & sbp?
bukan ke dua-duanye jnis asrama??
tapi knp ramai yg pilih sbp drpd mara??
yg mana lebih elok ek?

sPeAkin_BoUT_KeKwAt~_~ said... @ 8:51 PM

erm, x silap lar kan, sbp ni die tengok result trial skali kot...
ini teori sye >>>
kawan sye dpt 9a time pmr tpi x dpt sbp >> trial dier agak teruk,,
kawan sye yg lagi sorang nik die dapat both straight a dlm trial ngan pmr yg sebenar >> die ditawarkan ke sbp.>> die bukan anak loaded, tpi anak driver bus sahaje, jadi dakwaan cikgu liza kurang tepat...
>>> sye lak.... >>> alhamdulillah, goin 2 alam shah ^_^

fishy said... @ 9:33 PM

erm pak teh..sy nk tnye..
kalau kite nak cancel erayuan macam mane yup?

illusion said... @ 12:28 PM

Taun nie ade kemasukan kedua x???

foOx said... @ 12:30 PM

hmm,,x dpt pon nk bkk web semakan..npe?

Islamic guys said... @ 10:37 AM

SEMAKAN | RAYUAN KEPUTUSAN TAWARAN KEMASUKAN SEKOLAH BERASRAMA PENUH (SBP) - TINGKATAN EMPAT
kenapa tak ble buka laman online??? sakit hati ek.....pening..

Post a Comment